Humbja e peshës e thjeshtë sikurse mosngrënja e mëngjesit!

Humbja e peshës e thjeshtë sikurse mosngrënja e mëngjesit!

Humbja e peshës mund të jetë aq e thjeshtë sikurse tejkalimi i mëngjesit, thonë hulumtime të reja nga Universiteti Bedfordshire.

Agjërimi deri në drekë i bën njerëzit të hanë rreth 353 më pak kalori në ditë, shton tutje raporti i studimit të tyre, transmeton Klan Kosova.

Autori i studimit Dr Keith Tolfrey thotë se ka një besim të përbashkët se mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës.

Megjithatë, ai shton se rreth një e treta e fëmijëve dhe adoleshentëve në shumë vende kalojnë mëngjesin rregullisht.

    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.