“Për TY Kuq e Zi LGZ” pjesë e industrisë së modës me emblemë shqiponjën dy krenare (Foto)

“Për TY Kuq e Zi LGZ” pjesë e industrisë së modës me emblemë shqiponjën dy krenare (Foto)

Kompani PER TY KUQ E ZI – LGZ eshtë një kompani që merret më Industrinë e modës apo ma konkretisht më gardarobë të ndryshme ky logo apo emblema e tyre eshtë mjaft e veqant ku eshtë Shqiponja dy krenare dhe permbajtja apo dominimi i ngjyrave ne keto garderob janë e Kuqja dhe e Zeza. Shitjet kjo kompani i benë online nepermes faqes qe www.pertylgzkuqezi.com. Pronar të kesaj Kompanie janë Jean Gentihos dhe Shqipe Zjarri.

Për më shumë informacione futuni ne website-in e tyre.

https://www.pertylgzkuqezi.com/    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.