Lajme

Sulmon dhe shkëlqen

Javën e kaluar ajo ka sulmuar njeriun ndër më të fortit në industrinë e filmit. Bëhet fjalë për skandalet e Harvey Weinstein....
Lexo më tepër »

Adhuruesja

Jetesën ajo e siguron duke treguar linjat e saj të hatashme dhe trupin nëpër pista. Dhe kësaj radhe, modelja Josephine Skriver ndjekësve të vet u kishte ofruar një dukje të hatashme të saj...
Lexo më tepër »